Före och efter: Recension av kur med Dianabol av Zain – Oakland – Kalifonien

Recension av Fitnesslaboratory.eu
12 november 2014
Vilka produkter kan du stacka med Dianabol för att öka i muskelmassa?
7 december 2014

”jag ökade med 22 kg med 3 Dianabol-behandlingar

För Zain (Oakland, CA) var målet att öka med 22 kilo. Han uppnådde målet med Dianabol, en välkänd anabol steroid. Denna unga 24-åringen slösade ingen tid utan planerade en diet för en sann bodybuilder, som support till hans 3 Dianabol-behandlingar. Resultatet är enastående.

 

Kurer med Dianabol för nybörjare

Från början ville jag förändra min kropp eftersom alla sa att jag var tunn. Detta irriterade mig, och motiverade mig, till att påbörja min förvandling. Jag har alltid försökt att bygga upp min muskelmassa. Jag tror jag ärvt det från min far som arbetar med sportmedicin och är själv en fanatisk tyngdlyftare.

Jag har alltid velat se bra ut, ha en hälsosam livsstil och tävla. Jag beslöt mig för att ändra min fysik genom att använda min motivation, och det är hur jag uppnådde mitt nuvarande utseende.

Som nybörjare undersökte jag olika slags Dianabol-behandlingar på nätet, och dosen för blå Dianabol var det som jag behövde för att nå mina mål. Jag köpte min första Dianabol-kur på internet.

Imponerande behandlingsresultat

Efter att jag fick mina produkter, var den första kuren en stor framgång och jag ökade 8 kilo. Min mamma var skeptisk över min diet, men allt var under kontroll. 2 kurer senare hade jag nämligen ökat ytterligare 14 kilo.

Med totalt 22 kilo över 3 behandlingar, uppnådde jag mina mål och kände mig äntligen bra i min kropp.

Zain, ett imponerande före/efter!

 

sponsored advertising:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *