Före och efter: Recension av kur med Dianabol av Eric – New York City – New York

Före och efter: Recension av kur med Dianabol av Matthew – Boston – Massachusetts
28 november 2013
Recension av Fitnesslaboratory.eu
12 november 2014

”Eric ökade 7 kilo/span>

på 8 veckor

Eric (New York City, NY) sa adjö till sin laxdiet och fick uppleva en förvandling av hela kroppen. Kolla hans förändringar och rena, strimmade resultat.

När jag var 17, beslöt jag mig för att börja med bodybuilding. Jag kollade på mig själv i spegeln, och blev besviken av hur tunn jag var. Så jag beslöt mig för att göra något åt det.

 

Jag saknade självförtroende på grund av min storlek. Något som drev mig rakt in depression och ångest. Jag har alltid beundrat fysiken hos bodybuilders, den som alla killar vill ha och som tjejerna älskar. Jag hade kraften till att förändra saker. I början hade jag ingen aning om termer som diet och träningsprogram. Och att vara den mista i tyngdlyftningsrummet var förnedrande

.

En dag hittade jag Dianabol och spenderade timmar på nätet för att lära mig hur en kur med gul Dianabol fungerade. Jag planerade ett träningsprogram och en tillskottskur att följa under min kur för att stimulera ökning av torr muskelmassa, vilket gav var muskel en stimmad look. 

 

Jag började se tidiga resultat redan efter 7 dagar av träning och en diet som var rik på proteiner och kolhydrater. Fast jag fick vänta tills jag blev 18 innan jag kunde etablera en rutin som fungerade korrekt med min metabolism.

 

sponsored advertising:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *