Före och efter: Recension av kur med Dianabol av Matthew – Boston – Massachusetts

Recension av Steroid-europe.com
10 november 2013
Före och efter: Recension av kur med Dianabol av Eric – New York City – New York
29 november 2013

”Matthew ökade till 90 kilo

av muskler på tremånader

Mitt mål var att bli av med fett och öka i muskelmassa under 3 månader med intensiv träning. Med all energi som jag la in i det, var det omöjligt för mig att inte göra framsteg. Jag visste att kilona skulle öka väldigt snabbt, vilket är idealiskt för att bulka.

 

I 2013 beslöt jag mig för att bli medlem i ett gym, och jag gick upp till 85 kilo. Det var min första runda och jag lyckades förvandla mina kilo av fett till muskler på mycket kort tid. Jag blev av med fett och ökade i muskelmassa genom konditionsträning och kroppstyngdlyftning. Dessvärre han min okunskap om diet och tyngdlyftning ikapp mig, och jag stagnerade på 86 kilo av ”muskler” och föll tillbaka 82 kilo ”fett”. Mina muskler smälte bort när jag slutade att träna. 

Vid en återförening i 2015, blev en mängd gamla skolkamrater förvånande över mängden fett jag redan blivit av med. Nästa dag kände mig motiverad till att köpa mina första steroider på nätet, och valde en Dianabol-kur. Det fanns flera skäl till varför jag valde Dianabol, inklusive min budget och för att bieffekter av rosa Dianabol är mycket sällsynta. Arnold Schwarzenegger uppnådde imponerande resultat under hans kurer och jag älskar Arnold, så jag körde på!

Jag började följa en noggrann diet och ett träningsprogram som hade passat Rocky. Tack vare min kur med rosa Dianabol med skydd för negativa hälsoeffekter, uppnådde jag min dröm på 3 månader. Nu väger 90 kilo av muskler

 

sponsored advertising:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *