Recension av 2getmass.to

Om mig
18 januari 2017
Recension av top-steroids-online.is
10 december 2018
[taq_review] Recension av 2getmass.to 2getmass.to är en sida för steroider

User Rating: Be the first one !

Vote!

0

Recension av 2getmass.to

2getmass.to är en sida för steroider

Första intrycket av sidan:

2getmass1

Den ser ganska alldaglig ut i jämförelse med det som för nuvarande syns på hemsidor för steroider. Det är enkelt att navigera och i bloggen kan man hitta intressant information. 

 

Leveranssätt:

En del av informationen kallar på uppmärksamhet: Intressant nog påstår 2getmass.to att de är en rollmodell inom frakt av allt (72 timmar väntetid?) till rabatterade priser med garanterad leverans. Vi kollar på det lite senare.

2getmass2

Oturligt nog, för de som bor i Italien, Nordamerika (jag syftar på vännerna runt Quebec) och koloniala Frankrike är leveranstiden mellan 1 och 2 veckor. 

 

Beställningen:

Nu är det dags att lägga en beställning och se om det låter lika skönt som det ser ut, eller med andra ord: om denna steroidleverantör är pålitlig och seriös.

 

2getmass5

Med den första beställningen minimerade jag riskerna genom att skaffa en försäkring, som garanterar återbetalning i händelse av skada eller om den stoppas av tullen.  Utmärkta nyheter, försäkringen kostade endast 5% av beställningsbeloppet.

2getmass6

2getmass7

2getmass8

När betalningen är slutförd skickas ett automatiskt e-postmeddelande ut (i mitt fall var det en banköverföring).

Efter några få minuter mottog jag bekräftelsemeddelandet på e-post för beställning och betalning. Det visade sig fungera på samma sätt vid alla mina tester; teamet är väldigt responsivt och delar med sig av smarta råd.

Mottagning av beställning:

SMS-tracking-2getmassJag fick min beställning snabbt.  Så snabbt att paketet var hemma hos mig på mindre än 72 timmar efter leverans.

Eftersom jag inte var hemma på den dagen, skickade budet ett SMS och informerade mig om var mitt paket befann sig i realtid och var jag kunde hämta det. 

Samtidigt följde även 2getmass.to upp på min beställning. Kanske alltför mycket information för att spåra en enstaka beställning? 

För min del så uppskattade jag att veta var det fanns som jag otåligt väntade på.

 

Leverans, beställning och sekretess:

Leveransmetoden hos 2getmass.to garanterar en lugn leverans av ditt paket. Jag började med att snabbt kolla produkternas autenticitet; Jag hade uppskattat om jag kunde gjort det direkt på sidan istället för att behöva gå till laboratoriernas sidor. 

Sekretess- och förvanskningsprocesserna är ganska geniala. 

Alla produkter har visat sig vara autentiska.

 

Slutlig bedömning:

Efter denna första upplevelse, kan vi sammanfatta med att ryktet som 2getmass.to har är inte överdrivet. De är på den högsta nivån när det gäller pålitlighet, snabb leverans, produkternas äkthet och gensvar. Lagerhållningen är väldigt bra med tanke på den snabba leveranstiden för denna testbeställning.

Och du? Vad var din upplevelse av 2getmass.to? Är du nöjd med deras tjänster?

Jag ser fram emot att läsa dina åsikter i kommentarsfältet. 

1 Comment

  1. Aslog skriver:

    Perfect. Beställda och betalningsinstruktioner mottagna inom en mycket kort tid. Betalt fick då en bekräftelse strax efter.

    Leveransen var väldigt snabb. Bra inslagna och skyddade som vem som helst skulle förvänta sig.

    Utan tvekan den verkliga affären, pharm grade produkter.
    Rekommenderas 2getmass.to till alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *