Recension av Upsteroid.com

Recension av top-steroids-online.is
10 december 2018
[taq_review] Recension av Upsteroid.com Denna var en stor plötslig överraskning för mig. Och jag blev så överraskad av sidan, att jag beslöt mig för att ge er en fullständig steg-för-steg guide med foton. När jag först hörde talas om Upsteroid.com var jag ganska skeptisk, eftersom jag inte hade hört talas om sidan tidigare. Men jag blev inte bara nöjd med den, jag blev imponerad! " alt="dianabol upsteroid" width="1058" height="455"> Först, sidans gränssnitt är enkelt, flytande, effektivt och modernt. Man kan se att teamet hos Upsteroid har tänkt på sina besökare och investerat mycket pengar i den. Sidan visar upp väldigt detaljerade beskrivningar på produktsidorna och är en "responsiv" sida som man kan nå med mobiltelefoner och surfplattor. Kundvagnen och köpupplevelsen har också förenklats. Och skulle du stöta på problem, kan du öppna ett chattfönster och tala med en av sidans representanter.  Priserna är konkurrenskraftiga även om de inte är de billigaste på marknaden.  Men med hänsyn till kvaliteten på produkterna så har de en oslagbart relation mellan kvalitet/pris.   Det finns instruktionsguider som visar dig hur du ska göra dina inköp och betalningar. Allt är automatiserat, och du kan till och med följa leveransen av din beställning direkt på din kundsida. Detta är något jag inte tidigare sett på en hemsida.  Jag uppskattade också att Upsteroid erbjuder en rabattkupong tillsammans med en tävling för det mest originella fotot. Allt du behöver göra är att ta ett foto när du mottar din beställning.  Som de säger på sidan, "Vi säger inte att dina beställningar är mottagna, vi bevisar det". Jag la en beställning på måndagen, betalningen godkändes på onsdagen och mina produkter levererades följande onsdag i en diskret och professionell förpackning. Sidan är också en officiell leverantör av varumärkena PEPTIDE och HGH: MACTROPIN Utifrån min erfarenhet så är detta den bästa sidan för anabola steroider och andra läkemedel. [button title="Besök sidan" link="https://upsteroid.com/" target="_blank" align="center" color="#0088ff" font_color="#ffffff" size="3"]   Och jag blev så tagen av sidan, att jag beslöt mig för att komplett beställning med dig, genom att ta steg-för-steg fotografier.  Som du kan se är produktpresentationen väldigt synlig och det är extremt enkelt att lägga produkterna i din kundvagn, liksom att bekräfta din beställning.    Du behöver inte gå genom en massa bekräftelsesidor för att godkänna din beställning; det är en snabb enskild sida.      När du mottar din förpackning, har du alternativet till att posta ett foto med din feedback, vilket ger dig en rabatt på din nästa beställning.      En av mina "test"-beställningar levererades på 6 dagar:     Behöver du veta mer? Det är en sida som du kan navigera dig igenom med stängda ögon! [button title="Besök sidan" link="https://upsteroid.com" target="_blank" align="center" color="#0088ff" font_color="#ffffff" size="3"]

User Rating: 4.15 ( 2 votes)

Vote!

0

Recension av Upsteroid.com

Denna var en stor plötslig överraskning för mig. Och jag blev så överraskad av sidan, att jag beslöt mig för att ge er en fullständig steg-för-steg guide med foton.

När jag först hörde talas om Upsteroid.com var jag ganska skeptisk, eftersom jag inte hade hört talas om sidan tidigare. Men jag blev inte bara nöjd med den, jag blev imponerad!


” alt=”dianabol upsteroid” width=”1058″ height=”455″>

Först, sidans gränssnitt är enkelt, flytande, effektivt och modernt. Man kan se att teamet hos Upsteroid har tänkt på sina besökare och investerat mycket pengar i den. Sidan visar upp väldigt detaljerade beskrivningar på produktsidorna och är en ”responsiv” sida som man kan nå med mobiltelefoner och surfplattor. Kundvagnen och köpupplevelsen har också förenklats. Och skulle du stöta på problem, kan du öppna ett chattfönster och tala med en av sidans representanter. 

Priserna är konkurrenskraftiga även om de inte är de billigaste på marknaden.  Men med hänsyn till kvaliteten på produkterna så har de en oslagbart relation mellan kvalitet/pris.  

Det finns instruktionsguider som visar dig hur du ska göra dina inköp och betalningar. Allt är automatiserat, och du kan till och med följa leveransen av din beställning direkt på din kundsida. Detta är något jag inte tidigare sett på en hemsida. 

Jag uppskattade också att Upsteroid erbjuder en rabattkupong tillsammans med en tävling för det mest originella fotot. Allt du behöver göra är att ta ett foto när du mottar din beställning. 

Som de säger på sidan, ”Vi säger inte att dina beställningar är mottagna, vi bevisar det”.

Jag la en beställning på måndagen, betalningen godkändes på onsdagen och mina produkter levererades följande onsdag i en diskret och professionell förpackning.

Sidan är också en officiell leverantör av varumärkena PEPTIDE och HGH: MACTROPIN

Utifrån min erfarenhet så är detta den bästa sidan för anabola steroider och andra läkemedel.

 

Och jag blev så tagen av sidan, att jag beslöt mig för att komplett beställning med dig, genom att ta steg-för-steg fotografier. 

Som du kan se är produktpresentationen väldigt synlig och det är extremt enkelt att lägga produkterna i din kundvagn, liksom att bekräfta din beställning. 

 

Du behöver inte gå genom en massa bekräftelsesidor för att godkänna din beställning; det är en snabb enskild sida. 

 

 

När du mottar din förpackning, har du alternativet till att posta ett foto med din feedback, vilket ger dig en rabatt på din nästa beställning. 

 

 

En av mina ”test”-beställningar levererades på 6 dagar:

 

 

Behöver du veta mer? Det är en sida som du kan navigera dig igenom med stängda ögon!

1 Comment

  1. Scandinavian Alien skriver:

    Jag beställer på Upsteroids.com mer än 6 gånger på mindre än två år och varje gång har jag alltid fått mycket bra resultat i mina förväntningar.
    Leveranserna är i tid, aldrig sent.
    Jag kommer att fortsätta att ge mig på Upsteroides.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *